German Design Award voor nieuw gebouw van MC Bauchemie

Voor dit project werden de architecten van SSP AG bekroond met de German Design Award. Doorslaggevend hierbij waren de samenstelling van de gekozen bouwconstructie, de indeling van de kantoren als kroon, en de kleur en materiaalkeuze, waaronder koolstofversterkt en grijskleurig beton. Het bijzondere: De geperforeerde dunne panelen die de logistieke ruimtes verlichten, worden vervaardigd met individuele goedkeuringen - van HERING.

We zijn erg blij met deze prijs en feliciteren de architecten!

[Translate to Niederländisch:]

MC Bauchemie in Bottop, Foto: Jörg Hempel

Over het project:

De hoofdvestiging van MC Bauchemie in Bottrop Am Kruppwald werd verbouwd en uitgebreid met een nieuw gebouw van meer dan 3000 m2 en talrijke moderniseringen.

HERING Architectural Concrete leverde een bijdrage aan de gevel: Het uitbreidingsgebouw maakt indruk met in totaal 409 betoShell®NEO30 elementen in antraciet met koolstofwapening en een gezuurd oppervlak. Zowel de logistieke ruimte als de verhoogde kantoorverdieping valt op door de esthetisch aantrekkelijke betonnen gevel. Voor de productie van de geperforeerde dunne en verlichte panelen van het logistieke gebouw waren individuele goedkeuringen nodig.


Altijd op de hoogte met de HERING-Newsletter!

Newsletter IconNewsletter